Sunday, June 14, 2009

Niche Widget ????

Rasanya macam tak pernah mendengar nama nih. Mula2 tu tertanya jugak. Produk apa? dari Mana? Buat apa?. Mmg tak pernah Tahu pun benda ni(Masih baru katakan :) ) . Tapi setelah dilihat...diselidik...rupa2 nya juga produk internet dengan menjual buku e-book tentang banyak perkara(Adsense,ClickBank dan banyak sangat).Laman web ini juga mengunakan strategi hanya menyangkan banner mereka dan kita akan dapat "cash" ke atas setiap mereka yang men"click"banner atau gambar2 yang kita tayangkan(Setelah Mendaftar) dan membeli ebook-ebook yang mereka jual melalui referal yang kita tayangkan.

Perkataan mudah mereka --> A Simple Cash Creation System
Sangat Mudah. Ingin Menjadi ahli ????? Mereka menyediakan 3 peringkat pendaftaran. Platinium,Gold dan FREE.

Mereka yang agak2 nya ingin mengetahui dan mendapat "cash". Mendaftar di Niche Widget. Click Banner di bawah :



Selamat Mencuba !!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda.