Sunday, June 14, 2009

Niche Widget ????

Rasanya macam tak pernah mendengar nama nih. Mula2 tu tertanya jugak. Produk apa? dari Mana? Buat apa?. Mmg tak pernah Tahu pun benda ni(Masih baru katakan :) ) . Tapi setelah dilihat...diselidik...rupa2 nya juga produk internet dengan menjual buku e-book tentang banyak perkara(Adsense,ClickBank dan banyak sangat).Laman web ini juga mengunakan strategi hanya menyangkan banner mereka dan kita akan dapat "cash" ke atas setiap mereka yang men"click"banner atau gambar2 yang kita tayangkan(Setelah Mendaftar) dan membeli ebook-ebook yang mereka jual melalui referal yang kita tayangkan.

Perkataan mudah mereka --> A Simple Cash Creation System
Sangat Mudah. Ingin Menjadi ahli ????? Mereka menyediakan 3 peringkat pendaftaran. Platinium,Gold dan FREE.

Mereka yang agak2 nya ingin mengetahui dan mendapat "cash". Mendaftar di Niche Widget. Click Banner di bawah :



Selamat Mencuba !!!

Saturday, June 13, 2009

Dapat Duit PERCUMA!!! hanya dengan Buat Selidik

Pada mulanya sungguh tak percaya dengan banyak kenyataan-kenyataan penguna internet bahawa ada website yg memberikan wang percuma. Hanya dengan membuat beberapa komen mudah sudah dapat duit daripadanya. Masih sangsikan.Pada mulanya, mmg agak meragukan tapi ini adalah BENAR. syarikat ini membelanjakan sebahagian besar wang untuk menarik perhatian penguna internet melawati laman web-laman web yang mereka tetapkan. Teknik "win-win situation" ini amat menarik perhatiaan. Duit-duit upah ini kita boleh kita perolehi dengan hanya membuka akaun paypal kita sendiri. Masih ragu dan kurang percaya??????

Click Bannner dibawah untuk ke website tersebut.




Selamat Mencuba !!!!
:>

Thursday, June 11, 2009

First Step to Make 1000 Ahead

Wow.........this is only that i can do to think that i have start my own blog. Congratulation for
my own....thank you....not much to say...just this feeling of horrible and enjoys to start t
his kind of thing......what next to come.......i just wonder.....Trying to get close to this type of world....feel very strange now...but ithink that all for now....wish me luck...
So, This is My First Step..... Zam Zam Ala Kazammmmm......Let's Go Get It !!!




foto : One of the Clamshell i saw in Miri Seafood Restorent