Sunday, December 19, 2010

Autobots, Transform!!!!

Bunyi cam kartun pulak.....girarararara........rasernye korang lagi tau tu...

Jom Jerit Sket...
AaAaaaaAAAAaaAaaaaaaaAA HAaaaa!!!

Salam 1 global warming wat korang sumer.... :)

aku skg tgh nak warming up usha-usha templates untuk blog aku. Secara ringkasnya, nak ubah surrounding blog nie...

MERAH, tetap pujaan hatiku.............

tapi, merah akan jadi favorite warna blog, tapi mungkin tidak semerah senja nan merah.....adessss...merapu....
tak lupa kepada Sang Hitam yang pastikan muncul.....


Ubah Selera.... y(^^)y

alasan nak Tansform...senang jew, nak meng"up-up and away" blog ni....

MEH WEYYY, BERUBAH!!!


p/s :: Tak luper pade korang-korang kat seantero dunia, meh tolong aku mengubah. aku sayang lagi kat template nie, tapi aku kurang mahir nak ubah2 HTML, jadi guna yang dah sedia ade jewlah. Contoh macam nak tukar header tu kasik coollling mooling dan sebagainya.

---->> Komen klu ade idea........idea amat-amatlah diperlukan sekarang....gheeeeeeee....


salam

2 comments:

Terima kasih atas komen anda.