Wednesday, December 29, 2010

Malaysia!!!! We are The Champion!!!

Salam sayang dan HI dari stadium bung karno indonesia!!!!!

Kalau dah datang dari stadium....korang taulah apa aku nak maksudkan...

errrrr....Yer tak??? .....ker... tak????

Horaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!
HUraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Hupppp Huppp Yihhhaaaaaa!!!!!!!
- MALAYSIA JUARA AFF SUZUKI 2010 -

walaupun Malaysia tewas 2-1 kepada Indonesia pada perlawanan Akhir ke-2 di Indonesia, namun MALAYSIA Menang dengan agregat 4-2. Walaupun diasak bertubi-tubi namun Malaysia masih mampu mengekang indonesia daripada terus mendapatkan gol. Malaysia hanya tidak bertahan namun tetap menyerang dengan gerakan "counter-attack" yang ternyata telah memberi 1gol di Indonesia.

CEMERLANG !!!!!

Korang sumer dah tengok persembahan Malaysia tadi??? Saper korang nak pilih sebagai " Man of The Match"???? Emmmm...tolong pinggirkan tok bomoh dan Otomen....hhuhuhuhuhu....Saper pilihan di hati??? Pada aku aku pilih penjaga Gol Malaysia!!!! Yeaaahhhh!!!!! Si Khairul Fahmi!!!! Bukan pemain lain tak best, tapi dia yang paling menarik perhatian~~~~Tampanan, Tumbukan, gerakan dan cara beliau meng'krate' bola serangan Indonesia banyak menyelamatkan Malaysia dari terus di bolosi...Betul Tak, Betul Tak.....TaHniAhh!!!!! (terutamanya time menyelamatkan penalti tadi, fuyooooo!!!!! pembakar semangat tu~~~)

Kata-kata wat Fahmi Si GolKeeper~~~

"Walaupun Rupamu kurang ku kenal, Tapi tampanan bola mu tetap menjdi pojaan HATi Ku~~~"

Peace!!!!
(^^)v

Nak tengok Si penjaga gol?? terus scroll
.

..

...

....

.....

......


Nie dia gambar si khairu.......oittttt ini otomen!!!!!!! nyemak tul!!! Ni Si pemancar sinar Hijo...bzittttt!!! Bzitt!!!!

.

..

...

....

.....

......


Aaaa....nie yang betul si penjaga Gol. Khairul Fahmi^^

TAHNIAH MALAYSIA!!!!!!!

p/s : wat safee sali, tahniaah gak jadik penjaring terbanyak

6 comments:

  1. hasilnyer hari jumaat 31 disember adelah cuti...

    ReplyDelete
  2. Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuti Cuti!!!!

    ReplyDelete
  3. @ida : yayayaya!!! Kita Juara!!!

    ReplyDelete
  4. Aku sokong Bambang Pamungkas.. Hehe.. No No No.. Safee Sali.. Seronok tgk dia bawa bola laju2.. Sebab aku mmg xleh buat.. Haha.. Mmg xleh main bola pun.. kui3

    ReplyDelete
  5. @DeskofKarloSanteekee : betul3...power tu~~~boleh bawak bola laju2

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.