Wednesday, December 15, 2010

Terjaga! TerKejut! TerKentut~~wahahahah (^^)Y

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua...

Huh!!! Apa!!! Tidak!!!
Bukan apa-apa pun...saja je nak buat terkejut kerana aku sendiri sudah tak sedar yg sendiri mempunyai blog!!!

Kredit kepada kawan aku "Yutaka Mushimura", kerana blog beliau "RisingSunAwakenMoon" setelah beberapa bulan aku tidak membukanya telah menampakkan kemajuan yang agak drastik dan fantastik. Kredit juga kepada beliau kerana telah menyedarkan memgerakkan hati ini untuk mula ber"blog" semula.

Namun, harapan diri ini agar semangat waja kental ini sekuat besi yang lebur hanya pada suhu yang benar-benar tinggi.Insya-Allah~~

Jadi, apa telah berlaku dalam tahun 2010?? Boleh diingat segalanya, atau kalian mempunyai tarikh-tarikh penting yang tidak akan kalian pernah lupakan? atau masa-masa yang kalian bersumpah tidak akan mengingati kenangan-kenangan pahit bak garam, tajam menikam bak sembilu? Tanya diri, tanya hati,jawab sendiri loo~~huhuhuhu

Bagi aku, tahun 2010 telah mula cuba menampakkan segala macam cabaran dan pancaroba yang lebih besar yang akan mendatang...Dalam hati hanya terus menyembahkan doa agar Allah lebih banyak membekalkan kekuatan dalam diri dan hati ini untuk terus menghadapi masa yang di depan.Amin.

Jadi, Kita hanya beberapa langkah lagi ke tahun 2011 dan mengucapkan selamat tinggal kepada 2010. Sudahkan kita bersedia? Sudahkan asas yang rancangkan telah di ratakan dengan bancuhan konkrit keras untuk membolehkan tiang impian berdiri demi mencapai cita-cita kalian??? atau tiada apa-apa yang telah dicapai dalam tahun 2010??
Jom,fikirkan dan muhasabah diri.

~~~~~~~~~~~~~Semoga Bejaya~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

  1. akhirnya..dapat gop aq komen kat entry nih....hahahaha..

    weiyuuu..ko memang terbaekk....

    ReplyDelete
  2. Ko lagi baek....heheheheh....aigoooo

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.