Monday, January 10, 2011

AJL 25 + Naper yang Lain tu Kalah???

Salam dan Hi wat U allzzzz...

Pergghhh...Mesti korang semur dah puas hati tengok AJL semalam kan...hah??? xpuas hati??? xpuas Jantung??? xpuasa??? ehhh?? ada yang puasa ker time2 tengok AJL..fanatik sungguh....

Naper??? Kenaper???!!!!!

xpuas sebab aper tu~~~

Sebab tekaan korang habis semur meleset,terpelanting,tersadung,ter'accident???

Gheee...gheee...gheeeee...

Hey, Aku Pun samer arr....aku ingatkan Black dengan Lagu mendayu2 Sofea Jane yang nak menang...tengok-tengok....pergh...

Tolong Ingatkan Aku~~~~yang terbang meninggi....
UNEXPECTED!!!!

Hahahahaha.....

Jadi,untuk keputusan penuh AJL25 Semalam, meh ke blog member aku si incik Yutaka nie yer...
tak perlulah aku ulas panjang-panjang lagi....


Klik ---> Keputusan AJL25

Kredit kt Yutaka(aku ambik dari blog die...) \(^0^)/

Gambar Si Ana Rafali
. . .

Naper Yang Best-Best Layan2 Tu kalah Pulak????

Tapi Nak tau tak sebab Naper Yang Lain tu kalah ngan Ana Rafali Nie??? Serius?? Nak Tau???
Walaupun banyak pihak beranggapan Faizal Tahir akan Pegang anugerah tu...

Nie Sebab Die....(scrool Jew taw)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Scrool Lagi!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sebabnya....Kita Semua Bukan Juri!!!!!(jawapan aku yang Sengal) gheee....gheee...ghee...

Jangan Marah Arrrrr.....

-Keputusan pengadil adalah Muktamad-
. . .

p/s : Black, walaupun ko kalah,tapi nyanyianmu tetap menjadi pujaan telinga ku~~


15 comments:

  1. @yutaka : sebab ko dh buat, aku takperlulah buat lagi, aku link aja...huhuh

    ReplyDelete
  2. kah3x.....lawak ko punyer jawapan...

    :)

    ReplyDelete
  3. @Yutaka : Sharing Is Charing, Charing is Sporting....

    ReplyDelete
  4. yer..yer..aku ok ja bro..aigooo...

    ko telah diberi lesen khas dari aku....asal ko kredit cam entry nie...aku da ok...yang penting kerja sama....aku xkuat, aku pon lemah..kalu bergabung tenaga semua jadi hebat....

    meng2...ade haiwan dalam bahaya...ada haiwan dalam bahaya...abu dan yutaka sedia membantu....asal meng2 pandukan kapal layar terus ke destinasi yang dituju...

    where are u??where are u???haiwan yg dalam bahaya.

    ReplyDelete
  5. Ada haiwan dalam bahaya di sana...wonderpet wonderpet!!!!! weeiiiiiiiii.....

    ReplyDelete
  6. aku suka la ana raffali menang.. aku puas ati HEHE.. btw im following now..

    ReplyDelete
  7. @FarhaNezam : Yerlahkan, sapa2 leh menang, Juara Menang...Yang Kalah pun Menang, Menang-gung kekalahan.... :P

    ReplyDelete
  8. aku pun tak puas jantung ni... hati dah tak ada... dah puas...

    ReplyDelete
  9. @Nasriq : Tak Puas Jantung??? Nk Jantung Pisang?? Nak?

    ReplyDelete
  10. @Faizal n Fashitah : Yeah!!! Penyokong Yang Setia!!!!

    ReplyDelete
  11. mana-mana menang pun tak kesah..
    masing-masing minat..huhu
    BTW,sory sgt2222222222 pasal nama awk tu..
    x pasan lerk...sory taw..
    sory sgt2..
    laen kali fyza akan berhati-hati..
    sory...

    ReplyDelete
  12. chess....aku dahla tensen ft x menang....ni sume m nasir la ni....

    ReplyDelete
  13. @O'gosh : hahahah...tulah keindahan seorang manusia kan....mesti ada bezanya....

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.