Monday, January 10, 2011

Hot Couple!

Salam and Hi Wat Korang semur....


Ehhh...Ehhhh.....dahlah tu..yerlah...yerlah....tawlah Facebook gossip-gossip nak tutup, Pulak dah ngan keputusan AJL25 tu...sudah-sudah yer~~~Tenang..tenang...
Tarik Nafas~~~~Hembus~~Tarik Nafas~~~ Hembus~~~~

Tenang~~~~~

entri Kali Nie!!


HOT COUPLE???

Aku nak berjiwang karat 99 pulak??? Boleh ker berjiwang???? Jiwang Tahap Mana??? Heyyyy...heyyy....."dalam hati ada taman taw" wakakakak...statement baekkkkk punyerrr~~~
Kisah nyer,aku nak tayanglah sket, gambar-gambar Hot kapel(kapellah sangat),Bukan HotDog! Hot Kapel!! yang dah disearch dalam internet...

Saje jew nak lari sket dari kesibukan AJL ngn kisah FaceBook....huhuhu..

hah!! Apa Tunggu Lagi!!!Ayuhhhh!!!! Ambush!!!

. . . . .

Kita Tennnnnggggokkk!!!

Pasangan - Pasangan Hot!


1. Pasangan BradPit- Angelina Jolie

Peng!! Peng!! Peng!!
(kredit google)


2. Pasangan TomCruise-Katie

aaaaaaa.....Cak!!!
(kredit Google)


3. Pasangan Abhishek - Aish


Sayang,sayang..... wangi Sungguh Rambut Mu~~~
(kredit Google)


Seterusnya~~~~


4. Pasangannn................

-nie otomen dan tokmoh-

Yerlah ...Yerlah...orang gurau2 jew pun.....Tu tengah Hot-Hot berdua tu.."Hot" couple lah tu.....
ahakkkzzz!!!!


dan . . .

yang paling Popular JAtuh kepada!!!!!
"Kuch Kuch Ta hotak heng"

dipersilakan~~~~~~

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

5. RANI dan mmmmmmm~~~~saper tu??? kenal kew saper???? Peace!!

Apa Mau buat macha~~~Ini Juga ada~~~~Poster Pun Poster laaaa....
(kredit kt Yus:Email yg Best)

Adoiiiiiiiiiyaiiiii!!!!!!!!!!

p/s : Hantam saja lah labu~~~~~~~

18 comments:

  1. @PrincessMomoy : huhuhuhuhu....memang terbaekkkk....dah baca tadi Entri tu^^...

    ReplyDelete
  2. @hanahmad:huhuhuhuhuhu...betul3x

    ReplyDelete
  3. haha adehla..
    sengal sgguh..!! =P

    ReplyDelete
  4. @aku_azreen : Tersangat menyengal~~ngeee..ngeee...

    ReplyDelete
  5. ahahahah~~pic last sekali tu mecuit hati dan sanubari aku jer..hakhakhak

    ReplyDelete
  6. @EncikNakal : Itulah Tujuan Nya~~~gheee..gheee...gheee

    ReplyDelete
  7. aku soka yg last sekali...best ooo...kui3x

    ReplyDelete
  8. Kui3.. baru nak cakap pasal Aish.. Dreamgirl.. last foto tuh mmg potong.. kah kah

    ReplyDelete
  9. macam2 betul dunia sekarang ni..
    last pic mmg superb..
    haish..
    BTW,saya dah tag awk kat satu contest ni.
    nak tau g la jenguk2 okay :)

    P/s: jgn marah ye pasal contest tu.. sy main ambik je :)

    ReplyDelete
  10. @Yutaka : Yang Last tu kalaw berani, Cuba Buat..huuhuhu

    @DOCS:Mimpikan Aish, Ko akan terasa menawankan, Mimpikan Rani, Arghhhhhh!!! Foto Jew! hahahah

    @fyzaHamid : Ty For Tagging! Baju Ompuan tu~~~hahahah..hentam sajalah~~

    ReplyDelete
  11. @SuhaimiAhmad : Suhaimi Bgn! Bgn! Jgn Pengsan~~~Bgn! Ayoyoyoyo~~~

    ReplyDelete
  12. @tomatokering : hahahahhahaha....sweet tak couple last tu?? kekekekeke

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.