Thursday, January 20, 2011

Sibuk Memendek!!

salam dan Hi wat u all...

Fuh harap sihat-sihat lah selalu walaupun penat berblogwalking,berBlog-Jongging,Berblog-running,berblog-pengsan(fuhh, kalau ader aku nak respect sebab berblog sampai pengsan!!!!)
Ngeeee....ngeeee...ngeeee...

Dalam 2,3 hari nie, dengan keadaan hujan memanjang disekitar nie ditambah dengan keadaan keliling yang amat sejuk dan didarab pulak dengan kesibukan yang memendek telah serba sedikit membantutkan program dan kelancarkan siri blog aku nie. Macam sibuklah sangatkan...hehehehe...

Ditambah pulak garam lauk aku dengan keadaan beruk-band...Please Ok!, jangan kata broad-band...maksud broadband tu sesuatu yang meluas. Tapi aku punyer berukband, die ala-ala beruk yang berdisko mencari kutu, tak meluas maner pun. Mungkin aku nyer kapasiti 5GB dah terlebih guna. Ahhhhh!!! alasan semata-mata tu. Dulu dan sekarang pun sama...Beruk Sungguh~~~~Macam siput lambat~~~Adoiyaiiiii!!!!! Opsss, Bukan!!!! Lambat Macam Beruk-Band!!!!


Siput : Yes!!!!! Lepas nie xderlah pribahasa lambat macam Siput!!! Aku dah Laju..weeeeee~~

. . .

Apa pun, hujung minggu nak pergi ke kuching dengan hati yang sangat gembira. Nak sambut hari Keluarga Opis!!!! Huhuhuhu...harapkan sajian aktiviti-aktiviti mendatang akan memberikan Wow!!! kt manusia sekalian opis...huhuhuhuhu...

Happy Blogging and Happy Blogwalking!!!! Jangan Blog-Pengsan"ing" huhuhuhu

Adiosssssss!!!!

p/s : kena tag tapi tak sempat nak wat....i'm sorryyyyyyy~~~~

5 comments:

  1. :) :) :)
    kena daftar dah peribahasa batu tu.. lambat cam berukband hahaha
    terbaeekkk!!!!

    singgah pagi dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. wah...macam2 perisa tambah tu...

    ReplyDelete
  3. woohaa...berukband yang maha lembab mengalahkan siput....

    :)

    ReplyDelete
  4. @Mknace : a'a...kena daftar dah, sebab lambat nak mampus~~~
    @Eda : yeah yeah yeah..perisa tambahan, kurang gula...wakakakak
    @Yutaka : Yeah...band beruk yang lambat~~~

    ReplyDelete
  5. hihi

    ko jgn sskli pndng rendah od siputtt yooo

    |How to have a MIXED baby?|

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.