Sunday, January 16, 2011

WONDERPETZ : dalam kesusahan

Salam dan Hi wat u all!!!
. . .

Hahaha, hari nie aku nak buat entri sikit tentang Wonderpetz. Korang mesti taw kan wonderpetz nie....Cerita kartun yang mengisahkan 3ekor binatang(Hamster,Itik dan kura-kura) menjadi hero dan sentiasa menolong binatang dalam kesusahan. Pernah tengok kan???

Disini aku pulak nak wat citer wonderpetz mengikot citarasa sendiri...ngeee...ngeee...ngeeee...

WONDERPETZ DALAM KESUSAHAN

Hey, apa cerita wonderpetz dalam kesusahan nie???
Jom Kita Teeeeeengoookkk~~~~

. . . . .

.
.
.




.
.
.
.


.
.
.
.


.
.
.
.

.
.
.

Tiba-Tiba!!!

.
.
.



.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.




teetttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

-Tamat-

Moral Cerita : Bayarlah Installment Keta Anda!!

p/s : sapa nak bayarkan untuk wonderpetz??? huhuhuhuh

29 comments:

  1. @EncikNakal : Huhuhuhu!!! Teraniaya tu~~tak bayar keta!!

    ReplyDelete
  2. WP sgt comel...
    tarik keta!!hehe...
    =)

    ReplyDelete
  3. muahahahaaaaa kalo wonderpets yg dtg nk tarik kete aku gelak guling2 kot hihiiiiii

    ReplyDelete
  4. @Ijam : WP memang Comel, Sgt Comel, Suka ^^..huhuh
    @Nazrul : Boleh Dijadikan cerita Tu!! nice Idea!!

    ReplyDelete
  5. haha..lama da xlyn WP..
    klo da keta kna tarik pyh le WP nk tulun,wawahahaha...kna nek beskal cm gini,xpkai mnyak..kuikui

    ReplyDelete
  6. @Yanie : hahahhaha...huhuhuhuhu!!! Sian wonderpet!!! nggeggege

    ReplyDelete
  7. hahaha! adik aku tengok ni kompem menangis! :D

    ReplyDelete
  8. @RedVixen : wahahahahah....Jgn tunjuk, Kesian adik ko^^

    ReplyDelete
  9. thaniah menjadi folower 400 sy
    xda adiah nak bg

    kita ni floow balik taw
    lain kali singgah la blog saya KOMEN, LIke ke apa ker, SHOUT ke,

    I will do the same :)

    happy blogging

    Tengs follow blog kita

    |SYOK sendiri|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

    ReplyDelete
  10. @PinQib : huhuhuhuh...yeah! Happy Blogging! Anyway TYVM^^

    ReplyDelete
  11. @nub : Fuhh, wonderpetz xbayar keta tu^^

    ReplyDelete
  12. boleh la layan time bosan2...silap2 boleh terikut2 nyanyi sekali...


    "apa yang penting???"

    ReplyDelete
  13. @Nasriq : klw saya pulak, klw dah tengok susah nak lepas tu...huhuhuhu..terlayan!

    ReplyDelete
  14. sekapal la kita... badan je besar, otak kartun lagi...

    ReplyDelete
  15. @Nasriq : Tengok kartun menenangkan...huhhuhuhuh

    ReplyDelete
  16. hehehe,,cumil sgguh,,tringt kt adek2 fiqa y setia dgn wnderpet ni,,hehehe,,,

    ReplyDelete
  17. @MKnace : huhuhuhu..terima Kaseh singgah~~~
    @fiqa : wonderpet mmg sgt3 cumel...tapi kali nie dlm masalah :)...sian wonderpetz

    ReplyDelete
  18. hahahaha.. makanya.. wonderpets dalam bahaya!!! ada haiwan dalam kesusahan.. hik3

    ReplyDelete
  19. haha..comel2.. alamak.. klu kereta kena tarik.. xleh nak tolong haiwan dlm kesusahan laa nie..

    ReplyDelete
  20. @Nadzirahaqilah : Betul3x...haiwan sumer dalam kesusahan!!! tolong!!
    @CikMoon : TulahPasal....xbaya installment
    @Yutaka :Haaaiiittt....akan diteruskan dengan citer2 menarik wonderpetz yang lain...nak tau?? tunggguuuuu!!!
    @She's Retarded : ngeeee ngeee..comel dan teraniaya~~~

    ReplyDelete
  21. undian dibuka sekarang!

    http://www.overscurry.com/2011/01/undian-entry-terbaik-blogger-dibuka.html

    ReplyDelete
  22. boleh nak undi ni... untuk post entry menarik dalam blog anak mama...

    ReplyDelete
  23. @overscurry : uP uP AND aWAY~~~~
    @AZRUL AZMI : HUHUHUHU, Terima kasih...huhuhuhu...Jom mengundi~~~

    ReplyDelete
  24. Ini Bukan Spamm !!
    Blog Walking..
    Visit Back Please..

    Hacker Blitar Sejati™..
    NEO DEEVRO™..
    BACEMGAKURE™..
    DEEVRO™ IS CRIME !!
    BLITAR™ WAE..

    tHnKz 4 Visit.. ^_^
    salam Damai dari Blogger BLITAR..
    Untuk Tukar LINK silahkan Klik Link INI..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.