Monday, May 30, 2011

MACAM-MACAM JAK! | WANITA TIDAK MAHU TINGGALKAN KATIL BEKAS BOS UNTUK MENUNTUT GAJI

China, seorang perempuan yang berumur lingkungan 30'an telah membuat keputusan untuk tidak meninggalkan katil bekas bos tempat beliau berkerja.

I tunggu sini, sampai U bayar gaji I

Ini adalah kerana beliau menuntut gajinya yang tertunggak selama 2 bulan sebanyak 4,200yuen(RM1,954). Wanita yang dikenali sebagai Zhang Wenqing yang pernah bekerja bebrapa bulan dikedai makanan Xu(bekas Bos).

"Mereka mempunyai hubungan yang luar biasa, selepas isteri Xu balik dari kampung pada hujung tahun tadi, selepas itu Zhang berhenti kerja di premis Xu" Kata jiran mereka.

Isteri Xu akan tinggal bersamanya tapi telah pulang kekampung untuk bebrapa ketika. Zhang pula muncul apabila isteri Zu pulang ke kampung.

Zhang telah membuat pengakuan dia mempunyai hubungan sulit dengan Xu. Dia ingin menuntut tunggakan gajinya dan ingin meminta maaf kepada isteri Xu kerana mempunyai hubungan bersama suaminya.


Zhang Diseret keluar dari rumah

Namun, Xu menafikan dakwaan Zhang dan meminta bantuan pihak polis dan tuan tanah untuk mengusir Zhang keluar dari rumahnya.

Sumber > dailychilli.com <

p/s : Alamak! kalau tertunggak bayar bil api,bil air, mampus kalau syarikat-syarikat api dengan air pergi tidur dekat rumah mintak tunggakkan dilangsaikan.

4 comments:

  1. @Robocop : Wakakakakaka!!!! Bos tempat tandas awam atas katil aku! (xbayar time masuk tandas tadi!) hahaha

    ReplyDelete
  2. kalau xbayar zakat? kakakakakaka

    ReplyDelete
  3. @RedVixen : Hahahaha...itu lagi parah tu, tengoklah pakcik-pakcik tukang kutip zakat pergi mai tunggu atas katil supaya suruh bayar.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.