Monday, June 20, 2011

MACAM-MACAM JAK! EMPANGAN DIKERINGKAN SELEPAS DIKENCING SEORANG LELAKI


Seorang lelaki bernama Joshua Seater,21, telah ditangkap di dalam rakaman kamera CCTV apabila beliau sedang kencing ke dalam sebuah tasik di Oregon, US. Perbuatan beliau telah mengakibatkan 30 juta liter air di tasik tersebut terpaksa dikeringkan.

Tetapi menurut seorang pakar kesihatan , kejadian tersebut tidak akan menyebabkan apa-
apa masalah kepada penduduk di Portland yang mengunakan air daripada empangan tersebut. Tetapi, David Shaff, seorang Biro Air Portland berkeran dan mempertahankan keputusan beliau untuk mengeringkan tasik tersebut.

[sumber : dailychilli.com]



Tiada kaitan dengan artikel di atas

Weiiii.....Seronoknyer.... [sumber : Google]

Ini kes kena kencing! Berjalan-jalan keliling google untuk mencari gambar yang releven dengan artikel diatas mengunakan keyword "kencing", terjumpa pulak gambar ini. Rasa takut nak kongsi, risau ada yang tak boleh buka blog kerana muntah. :P

p/s : errrr....jangan suka "kencing" orang, nanti kita kena "kencing". Mungkin itu motif gambar di atas kot. Peace

13 comments:

  1. mak aih..sampai cenggitu sekali yerk..~

    ReplyDelete
  2. haha..sampai macam tuh sekali..hebadd.. :D

    ReplyDelete
  3. @syrupmasinMemang pelik....macam-macam bukan~~~huhuhu

    ReplyDelete
  4. @aku_azreenNgee ngee ngeee...kencing Punya Hal~~~

    ReplyDelete
  5. @Muhammad Burn tak pasal-pasal nak keringkan terus...30juta liter tu~~`huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. aku bukan nak muntah... tapi rasa macam nak kencing jea...

    ReplyDelete
  7. haiyakkk....

    **Weiiii.....Seronoknyer....

    ReplyDelete
  8. @Nasriq : Huhuhuhu...Rasa terkencing Bukan? Keh keh keh

    @ Titisan Hujan : Weiiii...tak boleh blah...keh keh keh

    ReplyDelete
  9. Hahahahha, kesian lembu tu :D *lembukan?*

    Lg satuu, empangan tu kan sikit punya besa la. Knpe org tu pandai sgt pg kringkn? --' Ta pk ape.

    ReplyDelete
  10. @NurnajwaItulah yang pelik3x dan macam2 tu..hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.