Tuesday, June 21, 2011

MACAM-MACAM JAK! (VIDEO) KUNGFU BIKER-MOTOSIKAL BERLANGGAR LORI NAMUN TERSELAMAT DENGAN GAYA KUNGFU !

Salam dan Salam Sejahtera

Pernah menonton Kungfu Panda 2 ? Best? Cantik tertarik kau memang wachaaaa terbaik. Tapi Entri Ini tiada kaitan langsung dengan Filem Kungfu Panda 2. Ini sebenarnya berkaitan dengan satu video di Youtube yang mendapat hits sebanyak lebih daripada 1 juta penonton.

VIDEO YOUTUBE

Dalam video tersebut menayangkan satu rakaman CCTV tentang satu kejadian kemalangan di antara sebuah motosikal dengan sebuah lori. Pemandu motosikal tersebut dengan kelajuan tinggi telah melanggar belakang lori muatan 1 tan yang telah mengakibatkannya melayang dan berpusing diudara seolah-olah gaya kungfu. Setelah beberapa ketika lelaki yang terlibat didalam kemalangan tersebut kembali ke tempat kejadian dengan tidak mengalami sebarang kecederaan.

Walaupun telah melayang tinggi diudara dengan dan berpusing, penunggang tersebut menampakkan reaksi beliau tidak mengalami apa-apa kecederaan walaupun motosikal beliau telah hancur teruk.

Saksikan VIDEO KUNGFU BIKER, dan anda pasti tertawan. :P (macam bunyi iklan).
[Klik pautan dibawah untuk menonton video tersebut]



Gaya Kungfu Bukan? Terselamat!

p/s : Nak Belajar Seni Pertahankan Diri macam cerita Ong Bak...ada best tak?

9 comments:

  1. @Titisan Hujan Ting Tang Ting Tang Alexander....ehhh, apa kaitan? huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehe... ini dah kalah scene dalam ong bak... :D

    ReplyDelete
  3. @RedVixen RedVixen : Owhhh...yer ker...tak nak, tak nak..nak ong bak jugak :P

    ReplyDelete
  4. @ChaCha Tak boleh load Youtube? hadoi..rugi pulak tak dapattengok..menarik tu~~~

    ReplyDelete
  5. nasib bait...mun x mati ya,,kenapa cidak alien melimpas kat sia buat2 xtauk jak...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.