Tuesday, September 6, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MERDEKA!!

Salam dan Selamat Sejahtera kalian,

Rasanya sudah agak berhabuk dan berdebu si I Think Of selama dalam bulan Ramadan dan perayaan Eid Mubarak. Tersangat sibuk ke? Tidaklah, cuma rasa yang malas langsung tidak berdaya untuk menekan papan kekunci dalam bulan tersebut.

Tidak pula rasanya kehilangan idea untuk menulis dan menaip, tetapi mungkin kerana keadaan yang amat cemburu sehingga membuatkan ketiadaan masa untuk meluangkan masa bersama blog ITO.

Bagaimana dengan sambutan Ramadan dan sambutan hari raya Aidilfitri anda? Masihkan sama dari dahulu sehingga sekarang? Dari kecil hingga dewasa? ATAU sambutan Aidilfitri terutamanya sekarang dirasakan amat membosankan Jiwa dan Nurani? Apa kes?

Apapun keadaan, mungkin agak terlambat tapi saya ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI dan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN kepada semua rakan-rakan, sanak saudara, geng bas sekolah, rakyat Malaysia dan sesiapa sahaja yang mengenali.

Kepada mereka yang masih mengunjung blog ITO dikala "lagging" terima kasih. Terima kasih kerana sudah mengunjung.

p/s : Budak-budak yang datang ke rumah ITO raya tahun ini macam kurang je, duit raya RM1 tak cukup ke? hurmmmm~~~

1 comment:

  1. yang aku tau pascaraya ni, poket aku rabak dan telah selamat menyembelih seekor "ayam"... hoho... duit syiling oooo duit syiling...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.