Wednesday, February 1, 2012

ENTRI DAN PEMBERI KOMEN UNTUK JANUARI 2012

Sebuah komen adalah amat berharga kepada sebuah penulisan langsung memberi impak kepada sebuah blog. Justeru, demi untuk menghargai para blogger yang telah singgah datang, meluangkan sedikit masa membaca, mentelaah isi kandungan dan memberikan komen yang berguna dalam blog saya.

Justeru, saya akan meletakkan link blog mereka dalam entri ini. Jika anda ingin merapati dan singgah di blog mereka, klik sahaja pada kaitan yang disediakan.

Pemberi Komen Januari 2012 | Gambar : google

Untuk pemberi komen, terima kasih kerana datang dan memeriahkan blog I Think Of. Komen anda ke atas entri yang telah disiarkan amat berguna untuk perkembangan idea yang telah dilontarkan. Idea bernas anda banyak membantu dalam penulisan-penulisan saya yang akan datang walau dalam apa topik sekali pun.

Tahniah dan pemberi komen untuk Entri Januari 2012 adalah,
(klik link untuk mengenali mereka lebih lanjut)
  1. Tukang Karut (4)
  2. PinQib (2)
  3. Rahman Bashri (2)
  4. Azmi Khan (1)
  5. Sal Ijou (8)
  6. Azekzk (1)
  7. Syufarr (1)
  8. Naiemah Ramli (1)
  9. c'axoera (1)
  10. EyqaLuvender (1)
  11. ili (1)
  12. Nasha Sanza (1) (link tidak dijumpai)
  13. Shah Rizar (1)
  14. Muslihah Mohd Razali (1)
  15. Dill (1)
  16. Missyamissyou (1)
  17. Eddyhata (1)
  18. Cik Kiwi (1)
  19. Amir Aizat (1)
  20. Cik Etel (1)
  21. Original Cik Teddy (1)
  22. Oakley Frogskins (1) (Link Tidak Dijumpai)
  23. Titisan Hujan (2)
  24. LydiaMiza (2)
  25. Cik Lynda Wawa (1)
  26. delarocha (1)
  27. Embun Pagi (7) (Link Tidak Dijumpai)
  28. Ketam Jalan Senget (2) ( (Link tidak dijumpai)
Terima kasih semua atas komen baik dan membina anda.

Jika anda terlepas Entri saya untuk bulan Januari 2012, boleh klik pautan di bawah untuk membacanya. Berikut adalah beberapa entri pada bulan Januari 2012
Kepada Follower ke 500 blog I Think Of, Cik Eqien terima kasih kerana sudi untuk menjadi pengikut dan Tahniah. Selamat berjaya dalam dunia blogging anda
Terima Kasih dan selamat membaca.

Question : Punyai idea dan langkah baik untuk memperbaiki blog? Tinggalkan dalam ruangan komen.

17 comments:

  1. hohoooo... name kat number dua tu.. yey =) tq ye link kn kt saye

    hehe.. satu je ... kalau nak baiki laa..

    emmm buat pop up/ full window comment.. senang sikit kami nak komen... xyah tunggu lama sangt =)

    nak buat? bca entry saye - http://momoelovepet.blogspot.com/2012/01/tutorial-pop-up-comment.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi, satu je kelemahan pop up comment.. kalau buat pop up comment, xdapat la ada sistem threading commenting.. yang ada reply tu.. sy suka embedded comment box.. :D

      Latest Entry: Macammana Nak Letak Hyperlink di Comment Box

      Delete
  2. wahhh!!!! ada jugak....amin, thanks :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Mutallif kerana memberikan penghargaan kepada kami semua...secara tidak langsung kita dah pon melakukan link exchange..teruskan usaha mu untuk menjadikan blog ini terkenal dan berkongsi informasi2 yang berguna kepada pembaca atau blogger lain...

    ReplyDelete
  4. wah, baguslah cmnih.....menghargai setiap orang yang datang =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya, ini adalah hadiah backlink untuk semua pemberi komen. Semakin banyak backlink kepada blog anda, ia akan membantu dalam menaikkan pagerank :). Jadi datanglah selalu kerana saya akan membuatnya setiap bulan :)

      Tahu kenapa backlink penting baca sini -->Pelawat atau Traffik blog anda

      Terima kasih.

      Delete
  5. hmm....
    nice posting kawan,, saya dari negeri tetangga .. indonesia.. nyasar kemari saya baca dan lihat beberapa pstingan anda bagus2 isinya..

    Follow sukses kwan..
    kunjungi situs baru kamu yang baru aktif februari 2012 ini ya..?
    http://racanastaigp.com

    ReplyDelete
  6. setuju2,kadang komen beri impak terutama pada penulis blog,rase puas hati even hanya 1 orang yang komen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menulis sebenarnya amat memenatkan. Tapi apa yang lagi memenatkan adalah apabila kita memberi komen di blog seseorang, langsung tiada apa2 hadiah komen hanya dengan lalu sahaja.

      Tapi, pada saya biarkan mereka berlalu kerana mereka tidak akan membaca tapi hanya mahukan traffik sendiri. Satu penulisan yang baik, akan ada ganjarannya.

      Blogger adalah tentang membaca bukan traffik. Thank kerana datang :)

      Delete
  7. timo kasih la walau demo kat carta no.27..hahaha..kalau nak memperbaiki lagi blog ni boleh dimulakan dengan menukar gambar profil tu dengan gambar yang lebih meletop lagi...

    ReplyDelete
  8. Ketam Jalan SengetFebruary 4, 2012 at 5:12 PM

    kalau nak buat gempak lagi blog ni boleh la cuba upload gambar-gambar yang cantik-cantik contohnya gambar pemandangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 gambar untuk 1 entri...Akan mencari gambar2 yang terbaik...

      Delete

Terima kasih atas komen anda.