Thursday, March 8, 2012

ENTRI DAN PEMBERI KOMEN UNTUK FEBUARI 2012

Jika anda terlepas atau belum lagi singgah untuk entri bulan febuari 2012, anda boleh melihat dan klik di pautan dibawah untuk membacanya;
Bahasa Itu Indah. Jika anda ingin mengetahui keindahnya boleh klik dipautan untuk mendapatkan sedikit mutiara daripada kata-kata ; MUTIARA KATA


Pemberi Komen Terbanyak Untuk Febuari 2012 | Gambar : Google

Seperti yang pernah saya katakan sebelum ini, komen para pembaca adalah penting untuk survival dan perkembangan sebuah blog. Ianya menandakan mereka membaca dan secara tidak langsung menghargai penulisan kita. Dengan komen para pembaca yang sudi meluangkan sedikit idea mereka, ia bagaikan satu hadiah dan semangat untuk terus menulis. 

Justeru demi untuk menghargai para pembaca dan pemberi komen di blog saya,disini disenaraikan 10 nama  pemberi komen terbanyak dan jika mereka adalah blogger, saya akan pautankan nama kepada blog kepunyaan mereka.

10 Pemberi komen terbanyak untuk Febuari 2012 ; 
  1. Titisan Hujan 
  2. Sal Ijou
  3. Tukang Karut
  4.  Princess Nusy
  5. Maya MustWany
  6. Miranadia
  7. Muslihah
  8. Embun Pagi ( Tiada Pautan )
  9. Ketam Jalan Senget ( Tiada Pautan )
  10. Rozeeta Rashid
Untuk 10 mereka di atas saya ingin ucapakan berbanyak terima kasih kerana sudi untuk melemparkan komen atas entri yang disiarkan. Tapi untuk mereka yang juga telah membaca dan meninggalkan komen walaupun tidak sebanyak mereka di atas, saya juga ingin ucapkan terima kasih banyak-banyak.

Untuk pengetahuan, terdapat hampir 60 orang yang berbeza telah datang dan meninggalkan komen yang baik dan amat membina. Ada antara telah datang berulang kali dan walaupun tidak menjadi antara pengomen terbanyak tapi telah memberikan pendapat dan pandangan juga.

Terima kasih sekali lagi untuk mereka yang telah singgah.

Nota : Sepatutnya entri ini dikeluarkan akhir 29 Febuari atau 1 Mac, namun atas sebab sibuk ianya terpaksa ditangguhkan ke hari ini.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soalan : Apakah entri terbaik anda dan mengapa anda rasakan begitu? Boleh tinggalkan dalam ruangan komen untuk perkongsian semua.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comments:

  1. mekasih Talif..sgt terharu~ =)
    setiap entry membawa kisah & cerita tersendiri..x reti nak kategorikan yg mana yg terbaik..sbb setiap kali sal berkongsi..Sal harap penulisan Sal terkesan di hati kwn2 yg membaca~ =)
    Sal pun percaya, komen kwn2 sgt bererti..buat Sal terus bersemangat & rasa sgt dihargai~ =)

    ReplyDelete
  2. ehh nama mas pun de gak trsesat.hihihi
    lif g ne?lama xupdate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada urusan kerja. Jadi Blog terpaksa di tangguhkan :P. Akan update jika ada peluang :)

      Delete
  3. konflik-otak-kiri-dan-otak-kanan. adalah entry yg terbaik rasanya.



    masuk list jugak rupanya ^^,..tme kasih
    TH akan BW kalo tak bizi.lgpn dengan blog ni je la TH byk belajar ttg hidup dan byk dpt ilmu yg bfaedah

    ReplyDelete
  4. wahhhhh pengkomen tegar tu! hehe







    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. Bagus buat penghargaan kat pengomen. Ramai juga yang suka baca tapi tak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam satu-satu entri, pembaca penting.Tapi, komen juga penting apatah lagi ianya adalah komen yang memberi cadangan, penambahbaikkan ataupun kritikan.

      Dengan itu, kita dapat membina dengan lebih baik lagi blog dan cara penulisan kita. Thank

      Delete

Terima kasih atas komen anda.