Sunday, April 1, 2012

ENTRI DAN PEMBERI KOMEN UNTUK MAC 2012

Dalam bulan Mac yang lalu, saya hanya telah mampu mengeluarkan 3 entri untuk blog. Angka yang pada saya sendiri, amat kurang memberansangkan. Saya akui mungkin ianya kerana kekurangan masa, disiplin diri dan tenaga untuk menghasilkan artikel untuk dikongsikan.

Entri dan Pemberi Komen Untuk Mac 2012 | Gambar : Google

Mungkin juga kerana kekurangan idea untuk menghuraikan tajuk yang dipilih antara faktor atau sebab kepada kurangnya pengisian kepada blog ini. Untuk pengetahuan saya hanya mampu mengeluarkan 3 entri bawah label Pelbagai, Mutiara Kata, Kepimpinan. Jika terlepas untuk membacanya, anda bolehlah klik pautan dibawah untuk mengikutinya ;
  1. 3 Perkara yang Dipelajari Semasa Ketiadaan Air di Miri
  2. 7 Kebaikkan Yang Boleh Didapati Dengan Membaca 
Bahasa seindah Mutiara? Klik pautan ini Mutiara Kata

Walaupun dengan kekurangan entri yang dikeluarkan, tapi masih ada antara blogger dan pembaca yang telah singgah, mentelaah dan meninggalkan komen dan memberi idea kepada penulisan entri tersebut.

Untuk menghargai idea mereka, di sini saya akan tinggalkan pautan kepada blog mereka. Terima Kasih

Pemberi Komen untuk Mac 2012 ;
  1. Lana
  2. Sal Ijou
  3. Awan Biru
  4. Faiz Fakhirin
  5. Tukang Karut
  6. Anamizu Kaito
  7. Ameer Faris
  8. Kamsiah
  9. Maya MustWany
  10. Maii
  11. Rayyan Haries
Terima kasih atas komen anda semua yang membuka lebih jauh pandangan kepada penulisan yang telah disiarkan. Semoga anda akan terus menyumbangkan idea dan kritikan untuk perkembangan blog ini.

Kepada pembaca atau blogger yang punyai idea, komen dan cadangan tapi tidak berminat untuk meninggalkan komen disini, anda boleh panjangkan idea anda dengan menghantar ke email saya di muttallif@gmail.com.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soalan : Apakah Entri Terbaik Anda Untuk Bulan Mac? Tingglkan di Ruangan Komen untuk perkongsian bersama.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 comments:

  1. Erkkk...
    Ulasan biasa-biasa saja tu.

    Dalam banyak-banyak entri pada blog saya, saya suka "Hari-Hari Kita Kena Belajar." Diposkan selepas berfikir panjang dengan hati yang celaru.

    -menantikan entri dari Saudara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih. Telah sampai ke entri saudara di atas. Perkongsiaan yang sangat baik. Amat membuka minda.

      Delete
  2. aku pun tengah tak ada idea ni...

    ReplyDelete
  3. Salam abgtaliff! tima kasih :)

    firstly, kalau leh, selagi ad kudrat menulis, tulislah ya. takpalah kalau tenggelam timbul cam lana ni (T__T), tapi teruskan ya! oh, tetiba semangat lak,hahaha.

    secondly, tima kasih tinggalkan komen dientry2 lana..maaf sebab tiada balasan untuk stiap komen diberi..tapi itu tak bermkna mengabaikannya. Kita cuma suka bca komen, dan kalau perlu ulasan lebih, kita lebih senang ke blog org tu smula, dan ngomel2 kt blognya ^_^ he3

    Ketiga, bpe bnyk tima kasih dah ni,hehe. aa, apa entry terbaik lana utk bulan 3 ni? Lana suka semua entry lana, sebab entah, rasa mencurahkan sepenuh hati pada setiap entry. Gara2 dah lama tak blogging, bila dapat tu, lana lepaskan semuanya melalui entry.

    ok, Bye! Assalammualaikum,hehe. maaf pnjg lebar :)

    ReplyDelete
  4. tak de idea?ke bz?hihihi

    tak pe, nanti kalau de, update la k. ^^

    ReplyDelete
  5. sy snd pun sudah kurang untuk menulis...
    kebizian mungkin walau idea itu ada

    lastly,tersimpan dalam kotak minda saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi, saya cadangkan kalau tidak mahu idea yang ada itu menghilang. Tinggalkan sahaja Idea tersebut dalam draf. Jika ada point atau huraian, tuliskan sahaja dan save. Mungkin boleh guna lain kali.

      Delete
  6. tp kan...kalo simpan dlm draft..byk plak tajuknya....hehheheehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Mungkin sebab masa tangan sudah mula menaip, melimpah ruah ideanya. :)

      Delete
  7. Greetings! I am actually interested in one thing, of course if I'm not asking too much could you be so kind and please tell us your place of origin?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.