Tuesday, May 1, 2012

ENTRI DAN PEMBERI KOMEN UNTUK APRIL 2012

Jika anda terlepas atau belum membaca entri saya untuk bulan April, anda bolehlah klik pautan dibawah untuk membacanya;
  1. Harga Sebuah Kesihatan
  2. Bahaya Duduk Terlalu Lama [ inforgrafik ]
  3. Jemputan untuk Menulis di Blog "I Think OF" | Penulis Jemputan
  4. Bagaimana Dapatkan Idea Entri Dengan 4W 1H
  5. 5 Sebab Mengapa Pentingnya Seorang Sahabat Kepada Pemimpin
  6. Pengenalan Kepada "Cloud Computing"
Jika Anda Inginkan Sedikit Mutiara Kata, boleh klik di sini ; Mutiara Kata

Pemberi Komen untuk April 2012 | Gambar : Google

Untuk menghargai para pemberi komen blog i-think-of.blogspot.com, jadi disini saya senaraikan nama-nama mereka yang saya pasti telah membaca, mentelaah dan meninggalkan komen, kritikan dan cadangan yang baik dalam pembangunan blog saya. 

Untuk bulan ini, saya akan senaraikan semua pembaca dan yang telah memberi komen atas entri yang disiarkan. Mereka adalah ;

Pemberi Komen Untuk April 2012;
No
No
Pemberi Komen
Jumlah Komen
1.
6
2.
6
3.
5
4.
4
5.
3
6.
3
7.
3
8.
3
9.
3
10.
2
11.
2
12.
2
13.
2
14.
2
15.
2
16.
2
17.
Embun Pagi
2
18.
2
19.
1
20.
1
21.
1
22.
1
23.
1
24.
1
25.
1
26.
1
27.
1
28.
1
29.
1
30.
1
31.
1
32.
1
33.
Ketam Jalan Sengget
1
34.
1
35.
1
36.
1
37.
1
38.
1
39.
1
40.
1
41.
1
42.
1

Oleh kerana terdapat komen-komen yang telah datang dalam proses saya menyiapkan entri ini, justeru disini saya juga senaraikan nama mereka.

43. Etuza
44. PinQib
45. Penulis Maya
46. Cik Puan Muda Umi
47. ZYASH
48. shedameor

Jika saya tertinggal nama anda dalam senarai ini, beribu maaf dipinta. Terima kasih kerana sudi datang membaca dan memberikan komen kepada entri yang telah disiarkan. 

Harapnya kita akan terus menyokong antara satu sama lain dalam membangunkan dan memeriahkan dunia blogging ini. Terima kasih dan Selamat Hari Perkerja.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soalan : Ada Cadangan Bagaimana Untuk Meningkatkan Jumlah Komen Blog Ini? Bolehlah Tinggalkan Cadangan dalam Ruangan Komen Dibawah.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 comments:

  1. wah.. name kite xde pOwn. huhu

    ReplyDelete
  2. 43. Etuza, gembira di hargai. Sebetulnya mungin inilah adat berblog, saling kunjung mengunjungi. dalam tiap komen itu rasanya ada ilmu2 membina.

    ReplyDelete
  3. Huk hik hik... Aku ditangga ke2.... Bangga!

    ReplyDelete
  4. salam tallif, terima kasih sebab nama nasir tersenarai.hehe

    em,nasir pun tak tahu nak bg cdgn apa, blog nasir pun masih baru. kawan2 lain ada cdangan atau tips?

    ReplyDelete
  5. salam..terima kasih abam ..ada nama sis di situ..
    hee nak bagi cadangan sis tak tau sangat ..sbb blog ni ok je cuma entri blog abam lebih serius hehe takdalah mcm blog sis tu haha
    abam pelbagaikan jenis entri , sesekali buat entri yg dekat di hati pbaca atau flashback benda yg semua orang mungkin dah lupa ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Sis92 atas komen tersebut. Insya-allah akan mencuba perkara tersebut dalam entri-entri akan datang. Cuba menghubung kaitankan apa yang sis92 cadangkan.

      Ini kerana, saya memang memilih untuk menulis hanya dalam "Niche" yang telah dipilih. Seperti motivasi, kepimpinan, Media Sosial dan produktiviti. Tapi saya akan tetap mencuba.

      Terima kasih sekali lagi atas komen baik ini. :)

      Delete
  6. Assalammualaikum abgtaliff..taktau nak cakap pa, melainkan terima kasih.. InsyaAllah..i will always support you! cewahh, dah brapa kali ulang ayat ni hari ni,hahaha. InsyaAllah, sama2 lah saling memberi sokongan.. :)

    Cadangan untuk menambahkan komen diblog ini??

    Melalui pengalaman lana yg ciput ni, cara berkesan nak tambah komen diblog sendiri ialah dengan, menambah komen diblog blogger lain. Maknanya, kena komen salu dientry blogger lain. Tapi, kena ingat, tiada unsur memaksa,terpaksa dan dipaksa.

    Kita manusia, ada cara org lain, yg diri kita leh terima, ada yg tidak.

    Soal entry, kalau sis dgn pndptnya, lana pula, tiada masalah, entry serius ke, entry xserius ke..lain org lain cara..no hal lah. Depends pada org sbnrnya, bagi lana, kalau dah smua buat entry kelako, bergambar, Top 10, Top 11 je memanjang, sudahnya, mental tak kemana. Takat tu je..entry yg serius, kalau kena cara, melatih otak berfikir..bagi yg mahu berfikir.

    Cdgn lana..ada satu..tpi takpala, dah kuar tajuk kang,hahaha. Pa pun, all the best tuk abgtaliff ya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Harap akan terus mendapat idea dalam memberikan pelajaran untuk diri sendiri dengan menulis.

      Delete
    2. Salam..

      #lana ingat lgi buku yg abgtaliff cdgkn tu, "Platform:get noticed in a noisy world". Dua hari pi pwtc, cari tapi tak ditemui. Lana tanya MPH Booth pun, depa tak dapt membantu. Lana cek kt internet,tak silp lana pnrbtnya, Thomas Nelson, lau tak silap la..takpala, kat national libry, insyaAllah, ada rasanya. hehehe.

      ##urm..cdgn lana, hee. takda kaitan dgn tingktkn jumlah komen..hehehe. urm, pasal penampilan blog je.hehe. Bila abgtaliff nk tukr header..yang lain semua dah ok. susunan semua, semua da elok terletak. Tu je :)

      Delete
  7. semoga usaha sosial maya yang sihat terus berlangsung. blog kecil Mustika singgah tinggalkan jejak.

    ReplyDelete
  8. eh? aku no 2 la... lalalalalalala...

    ReplyDelete
  9. ok saya dah paham taktik anda bro..
    memang creativelah
    lagi ramai kawan lagi bestkan haha
    85% kejayaan adalah kebaikan dan keberkesanan hubungan kemanusiaan
    15% kemahiran teknikal.
    good luck bro

    ReplyDelete
  10. saya ada juga disitu..heee..terima kasih..;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.