Monday, August 6, 2012

ENTRI DAN PEMBERI KOMEN UNTUK JULAI 2012

K erana sedikit kekangan seperti yang saya maklumkan di sini, entri blog untuk entri keluaran dan pemberi komen bulan Julai 2012 sedikit tersasar. Apapun, dahulukan urusan yang penting.

Entri dan Pemberi Komen | Gambar : sumber
Untuk pengetahuan, jumlah entri untuk bulan Julai adalah terbanyak, 18 entri jika dibandingkan dengan semua bulan sebelumnya. Syukur dengan masa dan idea yang telah dikurniakan. Tapi, kebanyakkan motivasi yang mendorong sedikit sebanyak adalah kerana entri ini. - Lakukan sekarang!

Berikutan terdapat banyaknya entri untuk bulan Julai, saya akan senaraikan 5 entri yang mempunyai pageview dan komen terbanyak sahaja. Entri tersebut adalah ;
No
No
Pemberi Komen
Jumlah Komen
1.
17
2.
16
3.
16
4.
15
5.
14
6.
12
7.
8
8.
7
9.
7
10.
7
11.
7
12.
6
13.
6
14.
6
15.
5
16.
3
17.
3
18.
3
19.
3
20.
3

Terima Kasih atas sokongan berterusan anda. Semoga anda semua akan terus berjaya dalam apa sahaja yang diceburi. Untuk pemberi komen yang lain, terima kasih juga atas sokongan baik anda.

15 comments:

  1. wahhhhh hehehe.. terima kasih ya taliff..

    pssstt mia pun ada hati nak buat entri macam ni, cuma masa je tak mengizinkan... huhuhuh

    ReplyDelete
  2. yups...memang seronok bila orang komen entry blog kita :-)

    ReplyDelete
  3. bulan julai adalah bulan paling jarang TH up entry apatah lagi nak blogwalking



    teruskan dengan usaha anda taliff.wink!!

    ReplyDelete
  4. owh... aku dah jatuh nombor 5...

    ReplyDelete
  5. wahhh caliph dgn kak mia ada lam list hehee :)

    ReplyDelete
  6. aisey, x sangka plak sampai 17 comments sy kt sini, huh...

    ReplyDelete
  7. terima kasih.. hehe.. ada dlm list juga.. keep on blogging k, support u :)

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaaa bru dtg bblo ni^^

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Abgtaliff..terima kasih kerana mengeluarkan entry berkualiti.
    Semoga berjaya dalam apa jua bidang yg diceburi.. :)

    ReplyDelete
  10. wah..cik jarang skit bw skrg..entri pon ciput jek.hoho

    ReplyDelete
  11. rancang masa untuk dapatkan masa terbaik antara blogging dan kehidupan seharian :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.