Wednesday, January 30, 2013

SONY PENDRIVE 4GB! TERIMA KASIH MIALIANA.COM

esampai di depan pintu rumah, terdengar hon motosikal honda EX5 berwarna merah - seorang pak posto  rupanya. Bagaikan tahu saya akan sampai rumah pada masa tersebut dan barang yang dihantar adalah barang yang ditunggu. Barangan itu adalah sebiji pendrive sony yang punyai muatan 4GB. Cukup besar untuk membantu dalam penyimpanan data.
Hadiah Pendrive Sony 4GB dari mialiana.com
Untuk pengetahuan, pendrive 4GB ini adalah hadiah "suprise" yang telah dihadiahkan oleh blogger Mia. Saya mendapat pendrive ini setelah menjadi salah seorang pemberi komen yang ke-5 terbanyak sepanjang tahun 2012 di blognya mialiana.com - pengkomen tegar 2012.

Dengan ini, saya ucapkan berbanyak terima kasih kepada Mia Liana untuk hadiah tersebut. Hadiah pendrive sony 4GB itu sudah selamat sampai ke rumah.

Tiada kata yang lebih baik untuk seorang blogger yang sangat peramah dan tekun ini. Saya doakan semoga blog mialiana.com akan menjadi semakin baik semakin hari. Menjadi rujukan utama dan menjadi tempat utama kepada semua blogger. Semoga berjaya Mia. Terima kasih sekali lagi.

p/s : Berbesar hati dan terasa sangat dihargai.

5 comments:

 1. tahniah taliff
  ok lah tu, boleh guna simpan2 fail.. uuhuhu

  ReplyDelete
 2. wowwww.... terharunya bila baca entri ini. sama2 ya taliff.. terima kasih kerana sudi support mia selama ini.

  ReplyDelete
 3. wah ..mana boleh taliff ja dapat hehehe..lama tak ke udara, dapat juga hadiah ya...terbaik lah...Mia tu kan murah hati dia...

  ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.