Wednesday, March 13, 2013

KEDATANGAN ORANG BARU DALAM KELUARGA

alam minggu ini, saya tidak dapat memberikan fokus kepada blog kerana kedatangan orang baru dalam keluarga. Seorang bayi lelaki. 

Kerana itu juga, saya akan menangguhkan sementara pengeluaran entri untuk blog. 

Alhamdulillah, isteri telah berjaya melahirkan cahaya mata kami - seorang bayi lelaki pada 12.3.2013 pukul 1.05petang. 

Syukur dengan rezeki Allah s.w.t

12 comments:

  1. tahniah bro....bleh la berbesan lepas nie....hu3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah.tumpang gembira.comel bby boy ni

    ReplyDelete
  3. tahniah papa hohohoho... lepas ni tak tidur malam lalalalalalala...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Tallif and isteri semoga hidup kalian lebih berseri dgn kehadiran cahaya mata pertama ni ^_^

    ReplyDelete
  5. wow! tahniah first son ke tu atau ada dah kakak atau abang dia, sejuk tengok..moga bahagia ya Taliff..apapun kena tengok kami kawan-kawan blogger ya, ok apa alamat taliff kira rezeki anak awaklah ya..tak apa bukan nya mahal pun..ok drop kat komen blog Pesona ya, pastikan yang benar dan tepat..ingat tu tau!

    ReplyDelete
  6. terus ingat anak2 saya dulu, jada tidur wife nak bersalin kat hospital ...etuza azankan dan iqmat..semoga anak tu jadi anak yang baik ya..

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhh congratsssss taliff..

    ReplyDelete
  8. blogwalking...tahniah dapat baby baru...comey sangat...terpikir bila anne nak dapat baby gak...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.

    Alhamdulillah..tahniah ats kdtgn hero dlm family..dulu berdua, skrg dah bertiga..saya doakan bertambah lagi hendaknya,hehehe

    Pas TK, abgtaliff pla. Pasni tngu baby the malay male plak,hik3, rasa smngt je bila ad junior2 ni >_<

    ReplyDelete
  10. salam ! tahniah...comey lol your babies !
    hope everything is good health and looking fine ok..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.